Fönsterbänkar

Det är kul med inredning tycker jag och det finns så mycket som man kan göra för att det ska bli fint och man ska känna att det blir så som man vill ha det och som det känns bra att ha det hemma. För vi är ju alla så olika och vi tycker om att ha olika saker och vi vill ha det så som tycker är fint. Jag tycker att det är väldigt fint att ha olika typer av sten i huset ha stengolv eller fönsterbänkar i terazzo eller likande. Marmor är också väldigt fint och marockanskt golv. Det finns så mycket som jag tycker är väldigt fint och som gör att jag känner mig hemma.

Tur att det finns så mycket att välja på

Ja det är underbart att det är så att det är så mycket som man kan välja på och som är gott och som man mår bra av att ha runt omkring sig. Tänk att ens inredning påverkar hur man mår och känner sig. Färger och textiler och tavlor gör väldigt stor skillnad. Det är viktigt att man hittar en stil som man tycker om och som passar en som person eftersom man är så olika och vill ha det på olika sätt. Vissa vill ha det ljust och luftigt medan andra vill ha det lite mer murrigt och mera saker runt okring sig och det är ju underbart att det är så olika och att vi vill ha det på olika sätt. Vissa saker tycker man är jätte fint men man skulle ändå inte vilja ha det så själv hemma för att det inte passar en själv. 
Jag tycker att ha olika material av sten är väldigt härligt och vackert och nått som gör att jag trivs och mår bra av att vara hemma och så vill man ju känna det.