50tals fest

 50tals fest
Jag och mina två tjejkompisar ska ha en 50tals fest nu i september. Det ska bli så roligt, jag älskar ju 50talet. Det är ett sånt inspirerande årtiende verkligen, fritt och mycket stilikoner - Marilyn Monroe, Grace Kelly, James Dean osv. 

Brigitte Bardot
Min favorit stilikon från 50talet är Brigitte Bardot, hon var så klassiskt vacker. Hon var ju skådespelerska, sångerska och modell så hon hade fullt upp under sin karriär. Eftersom att hon är min favorit ska min look för kvällen självklart vara inspirerad av just henne. Jag har ett speciellt foto som jag tänker gå lite efter när det gäller sminket. 
I den bilden ser man tydligt hennes typiska sminkstil. Ganska tung eyeliner runt hela ögat och mycket fokus på läpparna. Sen måste jag hitta en snygg klänning att ha på mig, jag tror att knepet är att man hittar en klänning som är 50tals inspirerad men ändå har en mordern feeling. Åh blir så exalterad bara jag tänker på festen och det absolut bästa är att vi tre tjejer som anordnar den egentligen inte behöver göra så mycket eftersom att vi har anställt en festfixare som hjälper oss.

Man behöver hjälp att fixa en fest!
Hon är så underbar vår festfixare och tänker på allt! Det är verkligen tur att vi har hjälp att tillgå, vi hade inte ens tänkt på hälften av alla saker som måste finnas och som man kanske vill ha på festen. Hon har till och med hjälpt oss att designa ett fint 50tals inspirerat inbjudningskort. Vi har lyckats hitta en helt perfekt "lokal" också, en superfin takterass inne i stan med jätte fin utsikt! Ska bli så roligt att se alla ens kompisar komma utklädda och snygga, kan inte låta bli att sitta och fundera på vad alla kommer ha på sig.